2008-02-18

Peking feber....

.... så, jag mådde helt okej på jobbet igår (eller rättare sagt: så okej man kan må på sitt jobb... det är ju trots allt jobb!). Inga problem.... tills det började klia i halsen.
Lite... inte mycket. Men när jag kom hem: BOOOOOOM!! Yr... värk över hela kroppen... törstig...
Ni fattar väl vart jag är på väg med detta? Just det... jag är sjuk. Förkyld. Hostar... halsen svider och resten av min lätt begagnade kropp verkar inte vilja lyda mina order. Bara en sån enkel sak som att hälla apelsinjuice i ett glas blir... ja, jobbigt.
Är det synd om mig nu? Nä... jag vill gärna tro det. Att det finns någon där ute som tänker just nu:
"Stackars Marcelo... varför ska han bli sjuk?"
Och att just den personen ser till att fixa massa stora musikstjärnor som spelar in ett album och med det albumet så börjar de samla pengar till "Marcelofonden". Och med de pengarna så kan jag köpa massa dumma och onödiga grejer som kan muntra upp mig under min jobbiga förkylning...
Åh Gud.. inte för att jag tror på honom... bara ett uttryck! Men... åh Gud... vilken jöns jag är, eller hur? Storhetsvansinne? Visst, varför inte... jag tror att jag är lika lång som storhetvasinnets skapare: Napoleon Bonaparte... så... ja, jag vet inte vad jag vill säga med detta.
Jag har feber... svettas... sen fryser jag... och börjar jämföra mig med Napoleon. Jag kunde i alla fall valt någon mer... mer... ja, inte Napoleon i alla fall. Fast... han hade sina positiva sidor: det var väl han som uppfann Napoleonbakelsen?
Ja... jag yrar... som vanligt. Sån är jag. Yrväder...
Inte hela tiden. Bara ibland. För det mesta...
Jag tror att jag borde ta en till Ipren... innan jag börjar jämföra mig med Leif Pagrotsky.
Usch... hemska tanke!

Inga kommentarer: