2008-02-09

Peking 101!!!

Jag är numera helt borta. Så enkelt är det. Punkt. Slut.
Har haft så mycket att tänka på de senaste timmarna, dagarna, månaderna... att jag har totalt glömt att igår skrev jag mitt hundrade inlägg i denna så kallade blogg.
Har det gått så långt? Åh jag kommer ihåg den blygsamma början:

http://obonolivares.blogspot.com/search/label/F%C3%B6rst.

Känns som om det var... ja, vem bryr sig egentligen.
Så här är det: Jag har jättetråkigt just nu. Hade ett ovanligt intressant och rolig och spännande msn-samtal med en jättetrevlig tjej jag har träffat i Internet..
Det var... roligt. Så roligt att jag glömde att jag skulle på bio. Det var tänkt att jag skulle se THE ASSASINATION OF JESSE JAMES BY THE COWARD ROBERT FORD. Men... vi chattade så länge att tiden gick och... ja... jag glömde.
Vilket är mycket konstigt. För jag, filmnörd nummer 1, brukar inte glömma såna saker.
Det är ju trots allt bio!
Ja... vet inte vad det betyder. Men... efter den msn- samtalet har jag haft svårt att komma på något att göra ikväll...
Så nu sitter jag framför datorn, ensam, som så många andra kvällar, och gör samma sak som alltid... inget. Nuthin'. Nada!
Jag borde skämmas... men jag tycker att jag borde kunna unna mig såna här dagar. Inte alltför ofta, men ibland, once in a blue moon. Jag vet, jag vet... jag borde skriva på mitt långfilmsmanus... och jag ska. Men inte än. Inte ikväll.
Imorgon ska jag till Ikea. Då jag letar efter lägenhet, så kanske borde det vara bra att ha lite grejer innan man flyttar. Vill inte flytta och inse att det enda jag har är en grym cd-samling, en suverän dvd-samling och skor...
Så imorgon... Ikea och massa onödigt/nödvändigt köpande. Nåväl... hoppas ni där ute har det roligare ikväll än jag har just nu.
Ja... jag är bitter. Och? Ibland kan man unna sig sådant.Bara ibland...

1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.